Soita ja kysy lisää! 03 876 500
Hydrauliikkahuoltoa ajanmukaisella työvälineistöllä
Vuodesta 1988 palvellut Hydros Oy on hydrauliikkahuollon asiantuntija. Palvelemme joustavasti 200 km:n säteellä Nastolasta. Teemme raskaan kaluston hydrauliikkahuoltoja osaavasti. Tarjoamme myös teollisuuden käytössä olevien hydrauliikkakomponentttien huoltoa ja kunnossapitoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää hydrauliikkahuolloista! Meiltä saat palvelua nopealla aikataululla.

Raskaan kaluston säännöllinen hydrauliikkahuolto kannattaa

Raskaan kaluston hydrauliikkahuolto kannattaa teettää alan ammattilaisella säännöllisin väliajoin. Näin varmistat, että hydrauliikka toimii moitteettomasti, olipa kyse sitten rekasta tai metsäkoneesta. Koulutetuilla asentajillamme on laaja kokemus erilaisista raskaan kaluston hydrauliikkatöistä, mikä takaa nopean ja tehokkaan palvelun. Teemme raskaan kaluston huollot pääsääntöisesti omissa tiloissamme.

Joustavaa huoltopalvelua

Toteutamme hydrauliikkahuoltoa joustavasti 200 km:n säteellä Nastolasta eli huoltoautomme tulee apuun, jos esimerkiksi hydrauliikkaletku menee rikki keskellä maaseutua. Me huolehdimme siitä, että saamme huolto- ja korjaustyöt tehtyä rivakasti ja pääset jatkamaan omaa työtäsi mahdollisimman nopeasti. Asiantuntevaan palveluumme voit aina luottaa!

Ota yhteyttä Hydros Oy:hyn!

Ota yhteyttä perheyritys Hydros Oy:hyn! Huoltopalveluidemme lisäksi suunnittelemme ja toteutamme hydrauliikkajärjestelmiä sekä koneikkoja teollisuuden tarpeisiin. Teollisuuden huollot on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan tiloissa. Meiltä saat tuotteita eri puolille Suomea ja tarvittaessa myös ulkomaille saakka. Palveluihimme kuuluvat myös hydrauliikan konsultointi ja kartoituspalvelut.

Panostamme luotettavaan palveluun! Tuotteiden sovitut toimitusajat pitävät meillä aina.

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti.

Tilaa ammattitaidolla tehty hydrauliikkahuolto Hydros Oy:ltä Nastolasta!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi